Het gebeurt regelmatig dat ik beginnende zelfstandigen ontmoet die naar mij toe komen met een logo dat in Word ontworpen is met de vraag om hun marketingmateriaal uit te breiden.

Zoals de meeste zelfstandigen probeer je geld te besparen op alles wanneer je met je zaak start.
Het investeren in het uiterlijk en het gevoel van je zaak werpt later nochtans vaak zijn vruchten.

Grafisch ontwerp vereist een creatieve expert. Er is een groot verschil met een logo van €50 dat je online hebt gekocht of een logo waarbij een persoon door een creatief proces is gegaan. Goede grafische ontwerpers kennen de beste aanpak om jouw producten en diensten aan je potentiële klanten te communiceren.

Wij zullen weten wat je concurrentie doet (omdat we het zullen onderzoeken), wij houden rekening met uw voorkeuren en vervolgens bedenken we een aantal creatieve oplossingen om jouw boodschap over te brengen.

Het belangrijkste is dat wij het logo / de kunst in de juiste software zullen ontwikkelen, zodat het door elke printer kan worden afgedrukt. Het ontwerpen van iets in Microsoft Office gaat niet ver als het gaat om het afdrukken van uw projecten!

5 Redenen waarom ik een grafisch ontwerper nodig heb

1. Je bespaart tijd

Je hebt al genoeg op je bord. Moet je echt tijd besteden aan het bedenken van ontwerpen voor jouw logo, brochures of socialmedia-sjablonen? Een grafisch ontwerper kan binnen een kwart van de tijd een ontwerp bedenken of een marketingdocument opmaken.

2. Bespaar geld

Een grafisch ontwerper kent de meest kosteneffectieve manieren om uw materialen te ontwerpen om je printkosten tot een minimum te beperken. Tegen de tijd dat je een lay-out hebt kunnen maken met een programma naar keuze zouden wij een drukklaar bestand kunnen ontwerpen met onze correcte software, waar printers geen probleem mee hebben. Daarbij helpen wij jou ook nog eens met het in druk steken om ervoor te zorgen dat wat je op je scherm ziet ook correct vertaald wordt op de juiste drager.

Denk aan een restaurant die met pen op geprinte menu kaarten de prijzen heeft aangepast. Als ze slordig omgaan met hun menu kaarten… hoe gaan ze om met hun keuken.

3. Wij helpen je met je te onderscheiden van de rest

Het hebben van een sjabloonlogo of het uiterlijk dat je goedkoop online hebt gekocht, zal je niet helpen om je te onderscheiden van uw concurrentie. De enige manier waarop mensen jou en jouw bedrijf zullen onthouden, is als je materialen opvallen in vergelijking met de rest. Het hebben van een apart merk is wat jouw bedrijf boven jouw concurrentie zal brengen.

4. Wij zorgen voor een lijn in alles 

Als je de moeite heeft genomen om een ​​ontwerper in te huren, maar vervolgens zelf probeert ons werk na te bootsen, kan je uiterlijk en gevoel het voordeel verliezen door inconsistent te zijn.

Een ontwerper weet welke lettertypen waar te gebruiken, houdt lettertypegroottes en -kleuren consistent en zorgt ervoor dat de algehele look en feel van al uw materialen uw merk consistent zal vangen.

5. Wij helpen je om de gewenste resultaten te behalen

Veel klanten hebben een idee van hoe ze willen dat hun bedrijfsmateriaal eruit ziet, maar hebben geen manier om ze over te brengen. Een ontwerper kan jouw lijst met voorkeuren doornemen en ervoor zorgen dat jouw eindresultaten er niet alleen uitzien zoals je dat wilt, maar je ook helpen de doelen te bereiken die je voor je bedrijfsmateriaal hebt opgesteld.

Begin je bedrijf niet op het verkeerde been. Maak een blijvende indruk met het juiste logo en het juiste marketingmateriaal om uw bedrijf van de grond te krijgen.

Verbeter uw imago, onderscheid je van de rest van het pakket en geef vanaf het begin wat geld uit. Wij werken met jouw budget en helpen jou bij het bepalen van welke items je nodig hebt in het eerste jaar van jouw bedrijf en wat je moet overwegen als je bedrijf groeit.

Mail ons voor meer informatie

2 + 2 = ?