Skip to main content

waarom samenwerken

Hi, ik ben Glynn, bezieler van Tigerous. In deze blogpost leg ik je graag in 5 stappen het belang van een creatief ontwerper uit.

Jouw bedrijf is meer dan een logo. Het is de grote stap durven nemen, de lange dagen en slapeloze nachten. Het zijn de kannen koffie en eindeloze e-mails. Het is wat je drijft en je ‘s ochtends uit bed haalt.

Een zaak starten vraagt zoveel van je. Daarom is het belangrijk om je te laten omringen door mensen die op hun beurt ook weer sterk zijn in wat ze doen. Zoals ik, ik ben sterk in branding. Uiteraard kan ik niet wat jij doet, maar ik kan met jou samenwerken om je merkverhaal te ontdekken, waar je merk voor staat, wie jouw klanten zijn en wat je ambities zijn voor de toekomst.

Ik zorg voor doordachte ontwerpen, visuals, web en print die jouw visie weerspiegelen en ervoor zorgen dat jouw merk consistent en herkenbaar is. Zodat het jouw unieke verhaal vertelt aan diegene die ertoe doen. In deze blogpost leg ik verder uit wat nu net het belang is van een creatieve ontwerper onder de arm te nemen.

1. Je bespaart tijd

Je hebt al genoeg op je bord. Focus op wat voor jouw zaak belangrijk is en laat ons jou bijstaan. Het is een win-win situatie voor jezelf. Je wint tijd, je hebt meer rust in je hoofd want je weet dat je in goede handen bent en je krijgt extra know-how er gratis bovenop.
tigerous-blog-creatief-ontwerper

2. Bespaar geld

Tegenwoordig kan iedereen wel een beetje van alles, maar dat wil nog niet zeggen dat het goed is. Vaak proberen klanten zelf iets te maken in een online programma of via Word en dan lukt het hen niet om het in druk te steken.

Wij helpen jou graag verder, door het gebruiken van de correcte software en het kennen van de juist drukprijzen. Daarbij helpen wij jou ook nog eens met het in druk steken om ervoor te zorgen dat wat je op je scherm ziet ook correct vertaald wordt op de juiste drager.

3. Wij helpen je met je te onderscheiden van de rest

Een logo kopen op shutterstock zal je geen meter vooruit helpen. Natuurlijk je hebt wel een logo maar het onderscheid je niet van je concurrentie. De enige manier waarop mensen jou en jouw bedrijf zullen onthouden is als je stijl opvalt in vergelijking met de rest. De dag van vandaag is het totaal concept zo belangrijk. Alles moet tot in de puntjes juist zijn.

4. Wij zorgen voor een lijn in alles

Mensen zijn gewoontebeestjes. Stel je voor dat je morgen een fluo geel blikje cola in je handen zou hebben. Zou het even goed smaken?
Een ontwerper weet welk lettertype waar te gebruiken, houdt lettertypegroottes en -kleuren consistent en zorgt ervoor dat de volledige look en feel van al jouw materialen door de jaren heen gelijk blijft.

5. Wij staan steeds voor je klaar

en helpen je met het behalen van jouw doelen. Wij groeien mee met onze klanten. Op die manier kunnen wij van in het begin samen bepalen wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo kunnen we er ook voor zorgen dat je blijft groeien en steeds je klanten kan aanspreken via de juiste kanalen en met de juiste dragers.