Grafisch ontwerper

Hi there, tiger!

Ik ben Glynn Denys oprichtiger van Tigerous.

Naast zot zijn van witte chocolade en mijn Maine Coon, Luna, is mijn grootste passie graphic design. Van kleins af aan was ik gefascineerd door reclame borden langs de kant van de weg en kon ik uren spenderen met tekenen in Paint.

In 2012 riep ik Tigerous in het leven om als een echte tijger door het leven te kunnen gaan en mijn passie en droom naar andere mensen te brengen.

Tigerous staat voor “the act of being like a tiger”. Zo ben ik graag jouw spirit animal en groei ik mee met de noden van jouw bedrijf. Op die manier kan jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Met Tigerous werk ik zowel op klant basis, B2B als B2C, maar ga ik ook nog steeds freelancen omdat ik van nature leergierig ben nooit wil stoppen.
Mijn favoriete programma’s zijn Indesign, Illustrator, Photoshop & Masters of None. Ik hou ervan om start-ups en andere zaken in een mooi jasje te steken. Van een passend logo dat het gezicht is van je zaak tot alles wat kan geprint worden. Ook een online aanwezigheid kan niet missen dus ik maak ook wordpress websites en help mijn klanten met het opzetten van de juiste social media en social media strategie.

Verder laat ik mij omringen door een groep gepassioneerde freelancers waardoor ik binnen Tigerous alles onder één dak kan aanbieden. Van copywriting, fotografie, product design tot webshops.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op

Ik kijk er alvast naar uit om met jou samen te werken!

Stuur mij een mailtje

0 + 1 = ?