Skip to main content
What we love

LOGO DESIGN

Bij Tigerous begrijpen we dat een logo het gezicht van jouw merk is en een krachtige indruk moet maken. Ons logo-creatieproces is gebaseerd op nauwgezette aandacht voor detail en nauwe samenwerking met jou als klant.

We beginnen met een diepgaande workshop om jouw merkidentiteit, waarden en doelgroep te begrijpen. We willen weten wat jouw merk uniek maakt en welke boodschap je wilt overbrengen. Met deze inzichten gaan we aan de slag om een concept te ontwikkelen dat jouw visie weerspiegelt.

Ons ervaren team van ontwerpers en creatieve denkers stort zich dan op het project. We combineren artistiek talent met strategisch denken om een logo te creëren dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. We onderzoeken verschillende stijlen, kleurenpaletten en typografieën om een breed scala aan opties te verkennen.

Na het genereren van verschillende concepten presenteren we ze aan jou. Jouw feedback is van onschatbare waarde tijdens dit proces, omdat we samenwerken om het ontwerp te verfijnen en jouw visie tot leven te brengen. We luisteren aandachtig naar jouw opmerkingen en suggesties, en passen het ontwerp aan totdat het perfect is.

Zodra het definitieve logo is goedgekeurd, leveren we het in verschillende bestandsformaten aan, zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken op verschillende platforms en in diverse toepassingen. We zorgen ervoor dat het logo de essentie van jouw merk vastlegt en een blijvende indruk maakt.

Bij Tigerous.be geloven we in het creëren van logo’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal vertellen en een emotionele connectie tot stand brengen. Ons toegewijde team staat klaar om jouw merkidentiteit te versterken met een uniek en professioneel logo dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

ONZE BRANDING PROJECTEN

Vincenzo De Jonghe

Smaak Maekers

Pistoletta

Burgers aan zet

De landknecht

Citribel

Tablot

Bistro Madeleine

Bar LOKO

TIGEROUS-Marcuslucas-logo

MarcusLucas

Euning

LUS vzw

Helskens

De Koffie Staat Klaar

Neem contact op en laat ons samen een brainstorm inplannen om jouw wilde verhalen werkelijkheid te maken!