Skip to main content

Branding

Workshop

Tigerous en TekstEnBeeld bundelen hun krachten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Doe mee aan onze exclusieve workshop waar design en overtuigende copywriting samenkomen en een winnende formule voor succes wordt gecreëerd. Ontdek hoe de fusie van creativiteit en impactvolle copy jouw merkverhaal kan transformeren. Mis deze kans niet om het potentieel van je bedrijf aan te wakkeren. Een workshop waarbij we de parels tussen de zwijnen halen en waarbij jij jezelf en jouw bedrijf beter leert kennen.

Logo creatie

Bij Tigerous.be begrijpen we dat een logo het gezicht van jouw merk is en een krachtige indruk moet maken. Ons logo-creatieproces is gebaseerd op nauwgezette aandacht voor detail en nauwe samenwerking met jou als klant.

We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw merkidentiteit, waarden en doelgroep te begrijpen. We willen weten wat jouw merk uniek maakt en welke boodschap je wilt overbrengen. Met deze inzichten gaan we aan de slag om een concept te ontwikkelen dat jouw visie weerspiegelt.

Ons ervaren team van ontwerpers en creatieve denkers stort zich dan op het project. We combineren artistiek talent met strategisch denken om een logo te creëren dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. We onderzoeken verschillende stijlen, kleurenpaletten en typografieën om een breed scala aan opties te verkennen.

Na het genereren van verschillende concepten presenteren we ze aan jou. Jouw feedback is van onschatbare waarde tijdens dit proces, omdat we samenwerken om het ontwerp te verfijnen en jouw visie tot leven te brengen. We luisteren aandachtig naar jouw opmerkingen en suggesties, en passen het ontwerp aan totdat het perfect is.

Zodra het definitieve logo is goedgekeurd, leveren we het in verschillende bestandsformaten aan, zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken op verschillende platforms en in diverse toepassingen. We zorgen ervoor dat het logo de essentie van jouw merk vastlegt en een blijvende indruk maakt.

Bij Tigerous.be geloven we in het creëren van logo’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal vertellen en een emotionele connectie tot stand brengen. Ons toegewijde team staat klaar om jouw merkidentiteit te versterken met een uniek en professioneel logo dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen.

januari 26, 2023

Tablot

maart 22, 2022

Citribel

juni 3, 2021

Bistro Madeleine

mei 25, 2021

Bar LOKO

TIGEROUS-Marcuslucas-logo

februari 25, 2021

MarcusLucas

juni 17, 2020

Euning

mei 15, 2020

E Cottage

april 27, 2020

My Sense

maart 24, 2020

LUS vzw

grafisch ontwerp gent, grafisch ontwerper gent, grafisch ontwerpbureau gent, grafisch design gent, graphic design gent, grafische vormgever gent, grafisch ontwerp gent blog, grafisch ontwerper gezocht gent, branding gent, branding agency gent, branding bureau, branding, branding new, branding agency, branding quote, branding experience, branding product, branding social media, branding bureau gent, pascaline louwagie

januari 2, 2019

Pascaline Louwagie

januari 25, 2018

Helskens

Let's work together

De koffie staat klaar.

Neem vrijblijvend
contact op. Wij luisteren
graag naar jouw ideeën.

  Iemand met een warm hart. Punctueel, attent en heel betrouwbaar. Wat een resultaat! Samengevat: een dikke aanrader!

  HanneHelden voor Helden

  Super blij met alles wat Tigerous al voor ons gedaan heeft, van het ontwerp van ons logo tot het maken van onze website én webshop.
  Merci!

  Sara SchockaertSoave Beautybar

  Heel leuke samenwerking. Ik waardeer de persoonlijke service enorm. Tigerous denkt mee, en dat is heel waardevol.

  Céline LeysCéline Hospitality Consultant

  Geweldige samenwerking met Tigerous! Ze denkt mee en zorgt voor een topafwerking van je website. Aanrader!

  Ellen MarieEllen Marie

  Sterke en originele designs, snelle turn-around en een zéér sympathieke CEO. Aanrader.

  Bram Van OostFastronaut

  Super vlotte communicatie & prachtige website gemaakt. Dank je wel Tigerous, ik ben fan!

  Katrien DierickxKD coaching
  Close Menu

  Neem vrijblijvend contact op

  Wij kijken er naar uit mee te mogen bouwen aan jouw verhaal.

  hello@tigerous.be
  0478 600 703
  BE 0670 44 77 66