Skip to main content

Op zoek naar het unieke gezicht van jouw merk?

Bij Tigerous draait alles om het creëren van dat ene, unieke logo dat jouw zaak perfect weerspiegelt. Wij zijn de logo-lovende experts die jouw merkidentiteit tot leven brengen.

 

Workshop: deep-dive in jouw merk

Het begint allemaal met een interactieve workshop, een vier uur durende ontdekkingsreis naar de kern van jouw bedrijf. Hier verkennen we niet alleen wat je al weet, maar ontdekken we ook nieuwe, verrassende inzichten over jouw merk en passie.

 

Gut Test: jouw stijlgevoel op de proef

Vervolgens is het tijd voor de ‘gut test’. Dit is waar jouw intuïtie spreekt. We presenteren verschillende stijlen en sferen, en jij kiest op gevoel wat het beste bij jouw merk past.

 

Creatieproces: van schets tot schitterend design

Met jouw input duiken we dan in ons vooronderzoek en beginnen we met ruwe schetsen. Deze schetsen transformeren we tot gedigitaliseerde concepten. Uiteindelijk werken we de top drie uit, compleet met een kleurenpalet, voorgestelde lettertypes en mock-up voorstellen die jouw toekomstige branding illustreren.

 

Kiezen, Mixen, Matchen: jouw stem telt

Je ontvangt een overzichtelijke PDF waaruit je kunt kiezen, mixen en matchen. Wil je nog een aanpassing? Geen probleem, we finetunen tot het perfect is.

 

Oplevering: jouw logo in alle vormen en maten

Eenmaal het logo gekozen is, zorgen wij voor de levering in diverse stijlen, kleuren en formaten. Elk detail telt, want jouw merk verdient het allerbeste.

 

Kan je niet wachten om samen met ons aan jouw unieke logo te werken? Boek een vrijblijvend gesprek en laten we samen iets fantastisch creëren!

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!