Skip to main content

Larah Lezy’s Masterclass bij Tigerous

Begin april hadden we het genoegen om Larah Lezy te verwelkomen bij Tigerous. Haar missie? Onze mensen meenemen op een ontdekkingsreis door de veelzijdige wereld van papier. Het was een dag waarop het draaide om de vraag: “Welk papier kies je en waarom?” Van de nuances van folie tot de diepten van hoog- en diepdruk, en zelfs de kunst van uitsparingen, Larah had het allemaal in petto.

Laura en Laura (ja, je leest het goed, twee keer Laura!) werden vier uur lang ondergedompeld in een zee van kennis, die ze nu tijdens hun stage bij Tigerous in de praktijk zullen kunnen brengen. Deze workshop was niet alleen een kans om te leren over de technische kant van papier en druktechnieken, maar ook over hoe deze keuzes de perceptie van een eindproduct kunnen beïnvloeden.

Een groot applaus voor Larah en haar vermogen om complexe informatie op zo’n boeiende en begrijpelijke wijze te presenteren. Dankzij haar expertise gaan onze stagiaires nu een stap verder in hun ontwerpproces, gewapend met de kennis om bewuste keuzes te maken die hun werk naar een hoger niveau tillen.

Bedankt, Larah, voor deze onvergetelijke workshop. Bij Tigerous zijn we altijd op zoek naar manieren om te leren en te groeien, en jouw bijdrage heeft ons daar zeker bij geholpen!

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!