DUNES PLAGE

Na het succes van Dunes bar komt Dunes dit jaar terug als Dunes Plage. Ook dit jaar verwelkomen we je graag in de Beachbar achter Point De Vue. Dunes Plage is de ultieme plaats om deze zomer te vertoeven. Ontspan en geniet bij mooi weer van een lekkere cocktail en heerlijke barbites. Bij slechter of kouder weer kan je ook steeds terecht in onze Ernesto bar waar je van Cubaanse cocktails en barbites kan genieten. Tijdens de zomer vinden verschillende events plaats! Zo hebben we onder andere onze fêtes de Belges, ladies nights, gin tastings, zumba nights,… voor elk wat wils.

Project Omschrijving

Piet en Joris van Point De Vue namen contact op met ons voor het maken van hun logo. De deadline was hier zeer kort. We hadden één week de tijd om alles van drukwerk klaar te krijgen en op te leveren. Tijdens de zomer door verzorgden wij deels van de facebook events, de instagram account en de mailings. De menu kaarten, banners, fotowand en beachvlaggen werden ook allemaal door Tigerous ontworpen.

TIGEROUS, grafisch ontwerp, grafisch bureau, creatief bureau, logo ontwerp, visitekaartje, folder, flyer, brochure, drukwerk, logo, huisstijl, enveloppe, briefpapier, facebook, ontwerp, creatief, gent