ELLEN BY RICHA

EXCLUSIVE LEATHERS FOR MEN & WOMEN!

Meer dan 50 jaar specialist in daim, leder, omgekeerd lam, handschoenen en handtassen voor dames, heren en jeugd.

Project Omschrijving

Ellen Rigaux contacteerde ons op donderdagavond met de dringende vraag of wij tegen maandag een aantal logo voorstellen konden maken. Ze hadden reeds met een ander ontwerp bureau rond de tafel gezeten maar kwamen maar niet tot een goede oplossing. Nadat wij vrijdagmiddag met hen rond de tafel zaten gingen we volop van start. Van weekendwerk zijn we namelijk niet vies. We zorgden voor een strak, tijdloos logo met bijhorende visitekaartjes, mailhandtekeningen, uitnodigingen voor hun opkomende modeshow en advertenties. De advertenties verschenen in verschillende magazine’s en kranten zoals Het Laatste Nieuws, De Standaard, Nina magazine,… Ook voor de eindejaarsfeesten werd ons gevraagd om nieuwe advertenties te maken.

Voor de kinderencollectie werd ook een leuk embleem gemaakt in verschillende kleuren. Niet enkel een logo maar ook de kleerhangers en stickers werden door ons opgemaakt.

grafisch ontwerp gent, grafisch ontwerper gent, grafisch ontwerpbureau gent, grafisch design gent, graphic design gent, grafische vormgever gent, grafisch ontwerp gent blog, grafisch ontwerper gezocht gent, branding gent, branding agency gent, branding bureau, branding, branding new, branding agency, branding quote, branding experience, branding product, branding social media, branding bureau gent, ellen