THE GREAT ESCAPE

HE GREAT ESCAPE, EEN WEDSTRIJD WAARBIJ DE VOLLEDIGE WINST WORDT WEGGESCHONKEN AAN HET KINDERKANKERFONDS. Wat maakt het nu zo uitdagend? Wel, het concept draait om ontsnappen. De deelnemers moeten, door verschillende hindernissen te overwinnen, trachten de finish te bereiken. Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn maar enkele van de vereisten die we verwachten van onze deelnemers. Kennis van de hindernissen is totaal niet vereist. De wedstrijd draait om teamgeest en samen obstakels durven te overwinnen.

Project Omschrijving

In 2016 staken wij het logo van The Great Escape in een nieuw jasje. Daarnaast zorgden wij ook voor het ontwerp van de flyers, affiches, banners & t-shirts.

grafisch ontwerp gent, grafisch ontwerper gent, grafisch ontwerpbureau gent, grafisch design gent, graphic design gent, grafische vormgever gent, grafisch ontwerp gent blog, grafisch ontwerper gezocht gent, branding gent, branding agency gent, branding bureau, branding, branding new, branding agency, branding quote, branding experience, branding product, branding social media, branding bureau gent, thea great escape