Cut The Cake

Klant
Cut The Cake
Start samenwerking

2023

Diensten
  • Logo
  • Branding
  • Social media templates
  • Print design
  • Website
Omschrijving

Cut The Cake Branding Showcase!

Stap binnen in de wereld van onze recente samenwerking met Jolien van Cut The Cake. Een bevlogen coach en consultant die haar focus legt op duurzame bedrijven en degenen die streven naar een groenere toekomst. Met een indrukwekkende achtergrond van 15 jaar ervaring bij toonaangevende FMCG-bedrijven in Belgi├ź, brengt Jolien een schat aan inzichten en expertise met zich mee.

In onze creatieve samenwerking hebben we Joliens unieke persoonlijkheid en aanpak vertaald naar een visueel meesterwerk. Met een speelse knipoog naar haar levendige karakter, hebben we smilies geïntegreerd die haar vreugde en positiviteit belichamen. De gedurfde RGB-kleuren die we hebben gebruikt, weerspiegelen niet alleen haar bruisende energie, maar benadrukken ook haar duidelijke en heldere aanpak.

De Cut The Cake Branding Showcase is het resultaat van een harmonieuze samensmelting tussen creativiteit en strategie. De branding weerspiegelt niet alleen de essentie van Joliens werk, maar vertaalt deze ook naar visuele elementen die haar verhaal kracht bijzetten.

Ontdek hoe onze branding haar merk tot leven heeft gebracht en haar boodschap opvallend heeft gepresenteerd. Blader door onze portfolio en laat je inspireren door het verhaal van Cut The Cake.

website

Overtuigd? Stuur ons een mail, laat ons samen aan jouw project werken.

De Koffie Staat Klaar

Neem contact op en laat ons samen een brainstorm inplannen om jouw wilde verhalen werkelijkheid te maken!