Smaak Maekers

Klant
Smaak Maekers
Start samenwerking

2023

Diensten
  • rebranding
  • logo design
Omschrijving

In een vruchtbare samenwerking met Chef Matthijs en zijn enthousiaste team heeft Tigerous de eer gehad om een rebranding voor Smaak Maekers te realiseren. Als een bekend bastion van culinaire innovatie in Belsele, had Smaak Maekers een verfrissing van het interieur nodig om de groei en evolutie van het restaurant te weerspiegelen. Dit moment greep Chef Matthijs aan als de perfecte kans om ook de branding van de zaak te vernieuwen.

De samenwerking resulteerde in een serie van vernieuwde visuele elementen die samen de vernieuwde identiteit van Smaak Maekers vormen. Deze nieuwe look vangt de essentie van Smaak Maekers’ toewijding aan culinaire uitmuntendheid en hun constante streven naar vernieuwing. Met deze visuele vernieuwing is Smaak Maekers nu perfect uitgerust om hun gasten te ontvangen in een omgeving die niet alleen vernieuwd en stijlvol is, maar ook de warmte en gastvrijheid uitstraalt waarvoor ze bekendstaan.

Deze transformatie markeert een nieuw hoofdstuk voor Smaak Maekers, één waarin hun visuele identiteit naadloos aansluit bij de kwaliteit en creativiteit van hun culinaire ervaringen. Tigerous is trots om deel uit te maken van deze reis en kijkt uit naar de blijvende impact van deze samenwerking op de beleving van elke gast bij Smaak Maekers.

Overtuigd? Stuur ons een mail, laat ons samen aan jouw project werken.

De Koffie Staat Klaar

Neem contact op en laat ons samen een brainstorm inplannen om jouw wilde verhalen werkelijkheid te maken!