Skip to main content

Welkom bij Tigerous, dé creatieve studio die jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tilt. Onze passie en creativiteit staan centraal bij het ontwerpen van jouw on- en offline communicatie. Van logo-ontwerp tot branding, van verpakkingen tot brochures, kledij en autobelettering – bij ons vind je alles wat gedrukt kan worden in een origineel ontwerp op maat. Bovendien verzorgen we websites en Woocommerce-webshops, én nemen we het beheer van jouw social media uit handen.

Over ons:

Bij Tigerous draait alles om persoonlijke aandacht en nauwe samenwerking. Onze grafische ontwerpers, onder leiding van oprichtster Glynn Denys, werken samen met klanten van alle groottes – van zelfstandigen tot multinationals. Gevestigd in Gent, reiken onze diensten wereldwijd.

Onze Missie:

Bij Tigerous geloven we in de kracht van unieke ontwerpen. Onze kernwaarde is maatwerk: jouw visie en bedrijfsidentiteit vormen het uitgangspunt voor al onze creaties. Wij nemen het werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. Samen zorgen we ervoor dat jouw zaak niet alleen fantastisch functioneert, maar er ook prachtig uitziet.

Onze Teamleden:

Ons gepassioneerde team staat klaar om jouw projecten tot leven te brengen. Glynn Denys leidt het team als branding specialist. Samen met Barbara van Tekst en Beeld, die de juiste woorden vindt om jouw verhaal te vertellen, en IT-experts Rahul en Davy, die maatwerk websites coderen. Jan van Must Design zorgt voor een prachtige ontwerpen voor je winkel- kantoorinrichting of beursstand!

Onze Impact:

Tigerous draagt haar steentje bij: we zetten ons pro bono in voor VZW’s en steunen Oxfam. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar innovatieve druktechnieken en ondersteunen we vernieuwende projecten.

Hoe Wij Werken:

Voor het beste resultaat start onze samenwerking met een workshop om jouw wensen en behoeften volledig te begrijpen. Zo kunnen we jouw unieke stijl creëren en toepassen op printontwerpen en online platforms, waaronder websites en social media.

Wat Onze Klanten Zeggen:

Onze klanttevredenheid is onze grootste trots. Met talloze positieve Google-reviews en mond-tot-mondreclame weten we dat we ons werk goed doen. check ze hier

Onze Visie:

Bij Tigerous Creatieve Studio geloven we in de kracht van creativiteit en het vertellen van jouw unieke verhaal. Laat ons jouw merk vormgeven en jouw boodschap krachtig overbrengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw zaak niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!