Skip to main content

Van Branding tot Magazine Design: De Reis Begint

Het leven bij Tigerous is nooit saai, en dat bewijst ons nieuwste project wel. Naast de branding en website voor Atelier Africa, heb ik het genoegen gehad om ook het design voor hun Afrika Magazine te verzorgen. En raad eens? De derde editie komt eraan!

 

Een Onverwachte Wending
Plotseling was er een onverwachte wending: de reisjournalist voor het magazine kon niet gaan. Op de valreep werd ik gevraagd om in te springen. Dankzij de vrijheid om van overal te werken (zolang er wifi is!), kon ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan.

 

Tigerous in Madagascar: Een Ontdekkingsreis

Voor de tweede keer dit jaar stond ik klaar met mijn koffers en paspoort, klaar om naar Afrika af te reizen. Madagascar, hier kom ik! Hoe ik deze bijzondere reis heb ervaren, is een verhaal op zich. Van de bruisende straten tot de ongerepte natuur – elke ervaring was een bron van inspiratie.

 

Het Verhaal achter de Reis

Benieuwd naar mijn avonturen en inzichten vanuit Madagascar? Je leest het allemaal in het artikel in Afrika Magazine 3. Zie hieronder, liver een fysiek exemplaar? Bestel jouw exemplaar op www.atelier-africa.com.

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!