Skip to main content

Hallo Namibië, We’re back!

Het is geleden van 2019, maar Tigerous is terug in het adembenemende Namibië, en jongens, wat voelt het goed om terug te zijn! Dankzij onze samenwerking met Atelier Africa Safaris hebben we het genoegen gehad om met fantastische klanten te werken zoals Pelican Point Lodge, Petrichor, Namibia Collection, Ondjiviro, en meer.

 

Een missie bij Kifaru

Deze keer waren we uitgenodigd door Kifaru om wat foto’s en dronebeelden te maken. Wat een perfect excuus om ook onze andere klanten in de regio te bezoeken! Kifaru is niet zomaar een safarilodge; het is een paradijs waar gasten zich kunnen onderdompelen in de sereniteit van de wildernis, omringd door adembenemende Afrikaanse zonsondergangen en het ongerepte bushveld.

 

Een lodge met een hart

Pronkend op het ruige landschap van Namibië biedt Kifaru een ongeëvenaard panoramisch uitzicht. Maar het is meer dan alleen een prachtige plek: het is de thuisbasis van het Rhino Momma Project, een initiatief dat zich inzet voor de bescherming en het fokken van neushoorns. Dankzij de toeristen die Kifaru bezoeken, kan dit cruciale project blijven bestaan en groeien.

 

Dichtbij de natuur

Het vastleggen van de dieren in hun natuurlijke habitat was een onvergetelijke ervaring. Er is iets magisch aan het zo dichtbij kunnen zijn van deze majestueuze wezens, het brengt een diep gevoel van verbondenheid en ontzag.

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!