Skip to main content

Januari 2019: Een Oproep voor Avontuur
Daar zat ik dan, Glynn van Tigerous, 30 jaar jong, 8 jaar ervaring onder mijn riem, en net een hoofdstuk afgesloten in mijn persoonlijke leven. Precies op dat keerpunt rinkelde mijn telefoon: een verrassende uitnodiging vanuit Namibië. “Kun je ons helpen met de branding van ons nieuwe bedrijf? Het zou geweldig zijn als je hierheen kunt komen.” Mijn broer had me dit pad al eens voorgedaan, 13 jaar in Namibië. Waarom zou ik niet gaan? Dus, met een ‘waarom niet’ houding en een ticket voor slechts 10 dagen, vertrok ik.

Namibië: Een Inspiratiebron
Aangekomen in Namibië begon het avontuur. Christophe, met jaren ervaring in het runnen van lodges, had een ambitieus plan: een nieuw managementbedrijf voor lodges, de ‘Namibian Collection’, om de toerismemarkt te veroveren met kwaliteitsaccommodaties. De slogan? “UNLOCK Namibia”.

De Creatieve Reis
Geïnspireerd door de Namibische kust, woestijnen, canyons, vlaktes, natuur en wilde dieren, ging ik aan de slag. Elk element vond zijn weg naar het moodboard. Het resultaat? Een logo dat Namibië’s vorm en een unieke vingerafdruk combineert – een perfecte weerspiegeling van de slogan ‘UNLOCK Namibia’.

Branding tot in de Perfectie
Met de branding, kleuren en lettertypes in de hand, was het tijd om de creatieve elementen uit te rollen. Visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, flyers, mailingtemplates en een brochure – elk onderdeel was een stukje van het grotere verhaal. En natuurlijk, de kroon op het werk: een gloednieuwe website.

Reflectie op een Unieke Ervaring
Die geplande 10 dagen werden een onvergetelijke ervaring. In Namibië vond ik niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Tigerous, maar ook een persoonlijke herontdekking. Het is het bewijs dat design, net als het leven, een avontuur is – onvoorspelbaar, opwindend en altijd een reis waard.

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!