Skip to main content

Een Marathon van creativiteit voor het goede doel

Wat is Make A Mark?

Stel je voor: twaalf uur lang zetten creatieve geesten zich volledig belangeloos in om enkele van de grootste uitdagingen binnen onze gemeenschap aan te pakken. Dat is Make A Mark in een notendop. Non-profitorganisaties, vaak beperkt door middelen, krijgen de kans om te beschikken over design- en ontwikkelingswerk waar ze normaal alleen maar van kunnen dromen.

Een dag van impact

Voor één dag komen de crème de la crème van ontwerpers en ontwikkelaars samen om hun krachten te bundelen voor de meest invloedrijke organisaties in onze regio. En natuurlijk kon Tigerous deze kans niet aan zich voorbij laten gaan. Ik, Glynn, had de eer om naar de Krook te trekken en deel uit te maken van een dynamisch team.

Een Creatief Trio

Samen met Jeroen Vanwildemeersch, een wizard in motion design, en Jan Van Hove van Must Design, vormde ik een team.

Onze Missie: Canto Chanto

We kregen de uitdagende opdracht om een naam te bedenken voor een nieuw commercieel format van Allez Chantez. Dit format stelt lokale overheden, scholen en organisaties in staat om hun gemeenschap samen te brengen door zang.

Tegen de middag was Canto Chanto geboren. Met de klok die onverbiddelijk tikte, besloten we ook een stap verder te gaan en een compacte branding uit te werken. Dit omvatte een logo, een kleurenpalet, typografie, en zelfs enkele mock-ups voor kledij, posters en een social media post.

Een onvergetelijke dag

Make A Mark bleek een fantastisch initiatief. Hoewel ik dagelijks bezig ben met ontwerpen, was deze ervaring iets heel bijzonders. Het onverwachte team (inclusief mijn partner) dwong ons tot een hechte samenwerking om tot een prachtig resultaat te komen. Gelukkig deelden we allemaal hetzelfde doel: HELPEN. We wilden ervoor zorgen dat we aan het eind van de dag een tevreden klant achterlieten.

Het was zonder meer een geweldige ervaring, en ik kan niet wachten om in de toekomst weer mee te doen. Make A Mark heeft niet alleen laten zien hoe we als creatievelingen een verschil kunnen maken, maar ook hoe samenwerking ons dichter bij ons gemeenschappelijke doel brengt: een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Tot de volgende Make A Mark!

Bij Tigerous staan we klaar om jouw website tot een succes te maken. Met oog voor structuur, aandacht voor tekst en de kracht van beeldmateriaal helpen we jou om online te stralen. Laten we samenwerken en een website creëren die jouw doelen bereikt!